UW PARTNER VOOR UITMUNTENDE KWALITEIT EN AANBOD IN BLOEIENDE AZALEA’S

Wij leveren exclusief aan:

Groothandel in binnen- & buitenland
Via een sterk gepersonaliseerde aanpak beleveren we een zo groot mogelijke “range” van binnen- en buitenlandse groothandels, dit met een zo volledig mogelijk pakket van bloeiende kwaliteits azalea’s.
Tuincentra & Belgische bloemenwinkels
Als azalea forcerie en kweek bedrijf richten we ons deels rechtstreeks op het winkelpunt. Zo behouden we de broodnodige “voeling” met de markt.

'De Betere Azalea', ons keurmerk

Geheel volgens onze filosofie om enkel een uitmuntende kwaliteit te leveren hebben we ons eigen “label” gecreëerd.
Om ons te onderscheiden in een sterk evoluerende markt van bloemen en planten, voorzien we onze planten van een eigen kwaliteitslabel.
Enerzijds discreet en toch duidelijk herkenbaar geven we op deze manier de consument, door middel van iconen, ook de broododige onderhoudstips mee, zodat ze optimaal van hun aankoop kunnen genieten.
Eén van onze stokpaardjes is de handling en aflevering van onze planten. Correcte verpakking en belading zijn zeer belangrijk, voor langduriger transport hebben we speciale gepersonaliseerde omdozen, zodat onze planten optimaal hun bestemming bereiken.

Uitmuntende kwaliteit en Topservice

Wij zijn voorzien van het nodige transportmateriaal om dagelijks zowel in binnen- als Buitenland onze klanten snel en correct te bedienen.
Flexibiliteit, engagement en passie zijn de sleutelwoorden voor onze bedrijfsvoering.

Ontdek ons uitgebreid gamma