Geschiedenis van het bedrijf

In 1994 zijn wij gestart als spin-off van Handelsbloemisterij Arnold Buysse, een bedrijf gespecialiseerd in export van groene azalea's naar Oostenrijk en Finland. Een van zijn neven-activiteiten bestond uit het rechtstreeks verkopen van bloeiende azalea's aan Belgische bloemenwinkels en tuincentra.

Door het intensief karakter van deze verkoopswijze, was het opportuun om een apart bedrijf op te starten specifiek voor dit marktsegment.

Bij aanvang zijn we gestart met 3000 m2 serres en aanpalende loods. Momenteel echter beslaat ons bedrijf een oppervlakte van 8500 m2 serres, waarvan 3000 m2 bestemd voor forcerie en 5500 m2 voor overwintering en stockage. Deze serres zijn voorzien van de allernieuwste technieken inzake klimaatregeling en automatisatie. Tevens beschikken wij over een koelruimte van 200 m2 en een loods voor laden en lossen.
 

Ons merk - De Betere Azalea

Geheel volgens onze filosofie om enkel een uitmuntende kwaliteit te willen leveren hebben wij een 'merk' gecreëerd, DE BETERE AZALEA. U herkent onze planten aan het label, dat u hiernaast ziet afgebeeld. Op de achterkant vindt u concrete informatie in verband met de verzorging onderhoud van azalea's.